Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Мешканців одного з міст Донеччини попередили, що опалювального сезону в ньому не буде

Російські загарбники щоденними обстрілами знищують Покровськ Донецької області. До того ж зараз уже точно відомо, що опалювального сезону в місті цього року не планується.

Про це заявили в Покровській міській військовій адміністрації.

"Бетонні пірамідки в спальному районі — це, на жаль, сьогодення Покровська. Ворог поступово знищує місто — як свого часу Бахмут і Авдіївку", — наголосили в місцевій владі.

Водночас, за даними міської адміністрації, до останнього на місцях залишаються рятувальники, правоохоронці, працівники соціальних служб і комунальники.

"Але вже точно відомо, що опалювального сезону в місті не буде. Звертаюся до мешканців міста, якщо бачите, що біля вас встановлюють "зуби дракона", не баріться, збирайтеся та їдьте, бо буде небезпечно", — зазначив голова Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк.

Як відомо, російські окупанти поступово просуваються до Покровська. Серед їх планів, імовірно, є також захоплення шахти з видобутку коксового виду вугілля, який називають особливим.

Нагадаємо, що, за інформацією начальника Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна станом на 8 жовтня, у Покровську Донецької області залишалося 12 тисяч дорослих людей і 82 дитини. Загалом з міста на той момент виїхало понад 30 тисяч громадян.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.10.2024 21:55