Фото: Офіс президента

"Ми готуємо важливі сигнали": Зеленський анонсував тиждень активної роботи з партнерами

Наступного тижня Україна буде проводити дуже активну роботу з партнерами щодо підтримки наших воїнів на фронті.

Про це Володимир Зеленський сказав у вечірньому відеозверненні за 26 жовтня.

"Наступний тиждень буде часом нашої дуже активної роботи з партнерами заради підтримки наших воїнів передусім, воїнів на фронті та заради нашої стратегії примусу Росії до завершення війни. Ми готуємо важливі сигнали підтримки", — заявив президент.

Водночас Зеленський зауважив, що кожна доба війни доводить лише те, що в Москві налаштовані на продовження агресії. Саме тому окупанти намагаються збільшити своє оборонне виробництво та беруть у спільники все більше Північну Корею.

"Україна змушена буде у Європі фактично воювати проти Північної Кореї. Це умови, коли відсутність більш сильних рішень партнерів на підтримку України тільки спонукає Путіна вкладатись далі в терор. Світ може зупинити розгортання війни. Абстракцій та слів для цього замало — конкретні кроки потрібні. Ми дали всі такі кроки в Плані перемоги", — зауважив гарант.

Очільник держави додав, що Україна очікує від партнерів більшого тиску на Росію та більшої підтримки для України.

"Це буде справедливо. І час, який спливає, поки рішень немає, — це, на жаль, постійні російські удари, постійні втрати наших життів", — зазначив Зеленський.

Нагадаємо, 24 жовтня президент Володимир Зеленський провів Ставку верховного головнокомандувача. На засіданні гарант підтвердив розробку внутрішнього Плану посилення України, який охоплює оборону, економіку та соціальну політику.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 26.10.2024 21:20