Фото: Міноборони України

Міністерка оборони Нідерландів відвідала позиції українських воїнів на Сході

У четвер, 21 березня, міністерка оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен разом із заступником міністра оборони України Юрієм Джигирем відвідала позиції оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" і бойових підрозділів Сил оборони на Східному напрямку.

Про це повідомила прес-служба Міноборони України.

Зазначається, що у ході візиту делегація заслухала доповіді командирів про поточну ситуацію на фронті, ознайомилася із нагальними потребами військових на фронті та пріоритетами у постачанні озброєння та військової техніки.

Очільниця оборонного відомства Нідерландів, за інформацією Міноборони, поспілкувалася із захисниками і захисницями Східного напрямку, відвідала місця влучань російських ракет і дронів у Дніпрі та поклала квіти на Алеї героїв.

Міністр оборони Нідерландів відвідала позиції Сил оборони на сході

Фото: Міноборони України

"Знаково і цінно, що Кайса Оллонгрен знайшла час і відвідала наші підрозділи в ОСУВ "Хортиця" перед офіційними заходами і зустрічами делегацій у Києві. Це вкотре засвідчує про чітку і ствердну позицію її як міністра, та і Нідерландів як держави загалом, що наразі є ключовим і на що будуть спрямовані наші спільні зусилля у боротьбі проти російського агресора. Дякую пані Кайсі та уряду Королівства Нідерланди за лідерство у підтримці та надзвичайну увагу до України", — наголосив Юрій Джигир.

Нагадаємо, 20 березня президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністеркою оборони Нідерландів Кайсою Оллонгрен. Головна тема розмови — посилення протиповітряної оборони (ППО).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.03.2024 12:51