Фото: Генштаб ЗСУ

Міноборони повідомило гарні новини з Бахмута: з цим може бути пов'язана істерика Пригожина

Збройні сили України продовжують не лише обороняти Бахмут Донецької області, але й завдавати нищівних ударів по позиціях ворога. Зокрема, нещодавно було знищено місця зберігання боєприпасів ПВК "Вагнера".

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр в ефірі телемарафону.

"З нашого боку у Бахмуті вчиняються не тільки оборонні, а й активні штурмові дії. У нас є новина, що нашими бійцями знищені місця зберігання боєприпасів "вагнерівців". Тому ми теж залучаємо зараз всі сили, щоби знешкодити противника", — розповіла Маляр.

Як відомо, у п'ятницю засновник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин заявив, що його найманці покинуть позиції в Бахмуті та віддадуть їх підрозділам Міноборони Російської Федерації. Це має статися нібито 10 травня 2023 року. Також головний "вагнерівець" показав десятки трупів "вагнерівців" і облаяв міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

Водночас у Збройних силах України запевняють, що, попри заяву терориста, інтенсивність боїв у місті та на його околицях не спадає. Протягом доби було 43 боєзіткнення та 520 обстрілів різними калібрами. 

Нагадаємо, дещо раніше Маляр повідомляла, що російські окупанти з усіх сил намагаються взяти Бахмут Донецької області під контроль до 9 травня. На цей напрямок рашисти стягують велику кількість найманців ПВК "Вагнера".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.05.2023 16:09