Фото: Нацполіція

Місце для поховання за тисячу доларів: працівницю київського кладовища викрили на хабарі

У Києві правоохоронці викрили на хабарі працівницю Південного кладовища. Вона за тисячу доларів продавала місце для поховання.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Правоохоронці встановили, що до працівниці Південного кладовища звернувся чоловік з питанням виділення місця для поховання померлого. Жінка повідомила, що кладовище є напівзакритим, тому лише можливе поховання у родинну могилу.

Проте вона пообіцяла, що вплине на службових осіб комунального підприємства, й підшукає чужу могилу, за якою давно ніхто не доглядає. За це вона попросила грошову винагороду в сумі 1000 доларів.

Працівницю Південного кладовища затримали під час отримання хабаря. Порушниці повідомлено про підозру. Їй загрожує до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна

Викрили злочинні дії порушниці слідчі Шевченківського управління поліції за оперативного супроводження працівників Служби безпеки України у місті Києві та Київській області та за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно у Києві під час отримання хабаря затримали проректора університету. Посадовець отримав гроші за допомогу військовозобов’язаному у вступі до аспірантури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.09.2024 16:56