Фото: Мінінфраструктури

Між Києвом та Черніговом відновлено пряме автосполучення: скільки часу проведете в дорозі

Пряме сполучення між Черніговом та Києвом завдяки зусиллям працівників комунальних служб. Міст через річку Десну було зруйновано на початку повномасштабного вторгнення РФ.

Про це повідомляє Мінінфраструктури у Facebook.

У відомстві зазначають, що вдалось відкрити рух першим проїздом мосту. Його дозволено усім видам транспорту в обидва боки, однак на другому проїзді все ще тривають роботи.

Віцепрем'єр-міністр з відновлення України, міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков розкрив подробиці діяльності структури на даному напрямку.

"Відновлення транспортних шляхів на Чернігівщині — необхідна умова для захисту наших північних рубежів та нормалізації життя в громадах Чернігівщини. З моменту деокупації області весною минулого року вже облаштували 20 тимчасових переправ, капітально ремонтуємо понад 10 мостів", — заявив чиновник.

Кубраков нагадав, що міст через Десну було зруйновано ще у березні 2022 року. Через це водіям доводилось витрачати вдвічі більше часу на об’їзд дорогою Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів.

У міністерстві нагадали, що внаслідок повномасштабного вторгнення Росії у Чернігівській області було пошкоджено 680 кілометрів доріг державного значення та 27 мостів.

Нагадаємо, Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає українців про небезпечні гідрологічні явища. Унаслідок росту рівнів води в Чернігівській та Київській області може затопити деякі населені пункти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.04.2023 19:46