Фото: РБК-Україна

"Між нами величезна прірва": Олена Зеленська розповіла, чи дає поради чоловікові

Перша леді України Олена Зеленська розповіла про їхні стосунки із чоловіком Володимиром Зеленським. Вона спростувала чутки про те, що вона нібито дає йому поради та має вплив на політичну ситуацію.

Про це дружина президента розповіла в інтерв'ю для "РБК-Україна".

"Це перебільшення, хтось дуже хотів зробити мені, мабуть, комплімент. Але я точно не впливаю на державні процеси, 100%. Я можу ініціювати якісь речі, можу їх підтримувати. Але це тільки стосується гуманітарних та соціальних сфер", — пояснила перша леді.

На думку Зеленської, вона не може давати президенту ніяких порад щодо політики, адже це — з однієї сторони неетично, а з іншої — у них різний рівень обізнаності у цій справі.

"Володимир Зеленський як президент зі мною не радиться. І я думаю, що це правильно. По-перше, я не могла б дати йому експертну пораду, між нами величезна прірва в знаннях, які він нині має, і які б я могла йому додати. І це неетично, я вважаю. У нього настільки велика відповідальність, не може дружина радити чоловікові в питаннях державного управління, це неправильно. Ми навіть не говоримо з ним на такі теми, ми щось обговорюємо в рамках дискусії, ми можемо обговорювати питання, які хвилюють всіх українців", — додала Зеленська.

Також дружина президента України зазначила, що вже освоїлася у статусі першої леді та звикла до публічності, але в політику йти не збирається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Олена Зеленська увійшла до списку 100 найвпливовіших людей планети у 2023 році. перша леді представлена у категорії "Лідери". Також сюди увійшли президент США Джо Байден, канцлер ФРН Олаф Шольц, заарештований за наказом Путіна журналіст The Wall Street Journal Еван Гершкович та інші.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 30.06.2023 06:29