Фото: Міноборони

Мобілізація в Україні: Умєров звернувся до місцевої влади із важлим закликом

Міністр оборони Рустем Умєров закликав місцеву владу більше сприяти мобілізаційній роботі в Україні. Він також окреслив ключові напрями роботи з місцевою владою.

Відповідну заяву Умєров зробив під час засідання Конгресу місцевих і регіональних влад під головуванням президента України, передає прес-служба Міноборони.

За словами Умєрова, органи місцевого самоврядування можуть відчутно посилити залучення фахівців до Сил оборони через проект рекрутингу. Він наголосив, що очікує від місцевої влади ще більшого сприяння мобілізаційній роботі.

Також міністр оборони окреслив ключові напрями роботи з місцевою владою. Зокрема, у фокусі — будівництво фортифікаційних споруд.

"Це про захист нашої країни. Маємо змінити підходи до підготовки військовозобов'язаних до військової служби та населення до національного спротиву. Усі наші люди мають бути навчені та підготовлені", — сказав міністр.

Очільник оборонного відомства додав, що ворог намагається створити штучний конфлікт всередині керівництва країни та розповсюджує ІПСО ніби Україну не підтримують партнери.

"Хочу додати про загрозу в інформаційному просторі: ворог активно працює над дискредитацією України  назовні та всередині. Ворог намагається створити штучний конфлікт всередині керівництва та створити ілюзію, ніби Україну не підтримують партнери. Прошу ретельно ставитись до інформаційної гігієни", — закликав Умєров.

Нагадаємо, раніше міністр оборони Рустем Умєров підсумував ключові результати його команди за 100 днів роботи. Зокрема, посадовець виокремив п'ять головних досягнень за цей час.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.12.2023 13:55