Фото: zakpost.net.ua

МВС оголосило в розшук мера Рахова: у чому його підозрюють

Міського голову Рахова Віктора Медвідя оголосило в розшук Міністерство внутрішніх справ. Йому інкримінують службове підроблення та розтрату майна.

Про це свідчать дані на сайті МВС.

Відтак, за інформацією правоохоронців, мера Рахова підозрюють у привласненні майна шляхом зловживання службовим становищем і підробці офіційних документів (ст. 191 ч. 4 та ст. 366 ч. 1). Йому загрожує від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

розшука Віктора Медвідя

Скріншот

Деталі справи не розголошуються, але кілька днів тому стало відомо, що під час будівництва реабілітаційно-оздоровчого центру на Закарпатті, кошти на який виділяли за міжнародними грантовими програмами, перевірка виявила привласнення 2,2 мільйона гривень. Підозру оголосили заступнику Рахівського міського голови та генпідряднику.

У картці розшуку зазначено, що на момент зникнення жодних обмежувальних заходів до Медвідя не застосовувалося. Зазначено, що чиновник "зник" 21 липня цього року. Водночас, за даними місцевих ЗМІ, Віктор Медвідь уже приблизно три тижні перебуває за кордоном.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро розшукує депутата Київради Владислава Трубіцина. Його обвинувачують в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.07.2023 13:40