На Буковині примусово повернуть трьох неврегульованих мігрантів

22 ЛЮТОГО 2022 15:16

Двох громадян Молдови та громадянина РФ, які ухилялися від своєчасного виїзду з України, виявили працівники УДМС у Чернівецькій області в Чернівцях, Герці та  Новоселиці.

Порушників, які перевищили передбачені законом терміни перебування в Україні, притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1. ст. 203 КУпАП. 

Повідомляє TrueUA, з посиланням на ДМС України.

«Стосовно них керівництвом УДМС області прийнято рішення про примусове повернення до країн походження. Водночас вживаються заходи адміністративного впливу щодо мешканця обласного центру, громадянина України, який надав житло громадянину Молдови в порушення визначеної законом процедури», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в Сторожинці, Кіцмані та Чернівцях працівнини ДМСУ виявили двох громадян Італії та громадянина РФ, які проживали за недійсними, протермінованими документами та взагалі  без жодних дозвільних документів. Порушників оштрафовано. Також у Кіцмані за ст. 206 КУпАП притягнуто до адміністративної відповідальності громадянку України, яка порушила порядок надання іноземному гостю житла.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: ДБР викрило поліцейського Київщини, який збув більше 1 кг амфетаміну

Суспільство, 22.02.2022 15:16