Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

На Донеччині чоловіки намагалися розібрати снаряд: один загинув, інший — поранений

У понеділок, 12 лютого, в Донецькій області двоє чоловіків намагалися розібрати артилерійський снаряд. Вибухонебезпечний предмет здетонував. Один чоловік загинув, ще один — поранений.

Про це повідомило Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області.

"Краматорський район: внаслідок детонації вибухонебезпечного предмета загинув чоловік, ще один чоловік отримав поранення", — йдеться в повідомленні.

Рятувальники зазначили, що до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що біля села Молочарка Костянтинівської громади Краматорського району внаслідок детонації вибухонебезпечного предмета загинув чоловік, ще один отримав поранення.

За попередньою інформацією чоловіки намагались розібрати артилерійський снаряд. У результаті вибуху один чоловік — 1993 року народження — від отриманих поранень помер на місці, іншого у стані середньої важкості госпіталізували до лікарні Костянтинівки.

"Шановні громадяни! У разі виявлення вибухонебезпечного предмета не намагайтеся його розібрати! Необхідно негайно залишити місце події та викликати рятувальників за номером "101"!" — наголосили у ДСНС.

Інфографіка: ДСНС

Інфографіка: ДСНС

Нагадаємо, що на початку лютого в селі Євгенівка Миколаївської області на невідомому боєприпасі підірвалися четверо людей. Один із них загинув.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.02.2024 21:22