Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

На Миколаївщині четверо чоловіків підірвалися на міні: один із них загинув

У четвер, 1 лютого, в селі Євгенівка Миколаївської області на невідомому боєприпасі підірвалися четверо людей. Один із них загинув.

Про це повідомив прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

На Миколаївщині один чоловік загинув та троє постраждали від детонації боєприпасу

"Сьогодні близько 14:00 години рятувальників сповістили про те, що поблизу села Євгенівка Снігурівської територіальної громади Баштанського району на відкритій території четверо чоловіків підірвались на невідомому боєприпасі", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що двоє постраждалих дісталися до медичного закладу самостійно. Одного чоловіка до лікарні транспортували швидкою допомогою.

"Тіло загиблого чоловіка піротехніки ДСНС винесли на безпечну ділянку та передали медикам", — проінформували в прес-центрі.

Надзвичайна подія трапилася на захаращеному високою травою полі.

Фото: ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Фото: ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Варто зазначити, що такі випадки трапляються останнім часом нерідко. Зокрема, 22 грудня на Миколаївщині тракторист наїхав на вибухонебезпечний пристрій, який здетонував. Інцидент стався поблизу села Новопетрівка Баштанського району. Чоловік отримав мінно-вибухову травму. До медичного закладу 35-річний потерпілий звернувся самостійно.

Нагадаємо, наприкінці грудня у селі Бобровий Кут Херсонської області на ворожій міні підірвався рибалка. Це вже не перший випадок у різних регіонах України, коли необережність цивільних коштує їм здоров’я, а то й життя.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.02.2024 19:30