Фото ілюстративне зі соцмереж

На Херсонщині рибалка підірвався на рашистській міні: влада розповіла про стан чоловіка

У селі Бобровий Кут Херсонської області на ворожій міні підірвався рибалка. Це вже не перший випадок у різних регіонах України, коли необережність цивільних коштує їм здоров’я, а то й життя.

Про це повідомила прес-служба Херсонської обласної військової адміністрації.

"На ворожій міні підірвався чоловік. У селі Бобровий Кут 33-річний рибалка натрапив на протипіхотну міну", — йдеться в повідомленні.

Представники Херсонської обласної влади додали, що внаслідок підриву йому травматично ампутувало праву нижню кінцівку. Після цього пораненого госпіталізували.

"Укотре нагадуємо! Перебування поблизу водойм і в лісовій зоні — вкрай небезпечно. Території області заміновані", — наголосили в Херсонській обласній військовій адміністрації.

Такі випадки трапляються останнім часом нерідко. Зокрема, 22 грудня на Миколаївщині тракторист наїхав на вибухонебезпечний пристрій, який здетонував. Інцидент стався поблизу села Новопетрівка Баштанського району. Чоловік отримав мінно-вибухову травму. До медичного закладу 35-річний потерпілий звернувся самостійно.

Нагадаємо, що на початку грудня у Святошинському районі Києва 45-річний чоловік під дверима свого сусіда погрожував підірвати гранату. Правоохоронці обеззброїли та затримали зловмисника. Правоохоронці встановили, що зловмисник — 45-річний сусід заявника. У фігуранта поліцейські вилучили гранату Ф-1 із запалом, а під час обшуку його квартири знайшли ще понад 100 набоїв різного калібру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.12.2023 18:17