Фото: НОК

На фронті загинув чемпіон України з веслування Дмитро Губанов

На фронті у боротьбі із російськими загарбниками загинув багаторазовий чемпіон, бронзовий призер чемпіонату Європи та професійний веслувальник Дмитро Губанов.

Про це повідомив Національний олімпійський комітет.

Наголошується, що від початку повномасштабного вторгнення майстер спорту України Дмитро Губанов став до лав Збройних сил України та пішов захищати Незалежність нашої країни.

За даними НОК, 28-річний спортсмен брав участь у запеклих боях у найгарячіших точках Сходу України. Він перестав виходити на зв’язок ще влітку, 2 серпня 2023 року.

"На жаль про його загибель стало відомо лише зараз, після довгих місяців очікування і надії. У Дмитра залишилася кохана дружина та донька. Олімпійська родина України щиро співчуває родині, близьким та друзям спортсмена. Разом з усіма вами поділяємо горе, підтримуємо у годину скорботи", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 9 березня повідомлялося, що у боях за Україну загинув журналіст із Кропивницького Дмитро Сінченко. Він мав позивний "Перун", був бійцем Української добровольчої армії.

Також минулого року в Бахмуті на Донеччині загинув журналіст Володимир Мукан. За тиждень до смерті він став молодшим лейтенантом Збройних сил України. Захисник героїчно загинув 29 квітня під час виконання бойового завдання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.03.2024 17:03