Фото ілюстративне. Джерело: "АрміяInform"

На Харківщині розбився український гелікоптер: двоє людей загинули

У неділю, 1 вересня, стало відомо, що гелікоптер Мі-2 зазнав катастрофи під час виконання навчально-тренувального польоту в авіаційній бригаді Харківського національного університету Повітряних сил. Унаслідок цього загинули двоє осіб.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба.

"Родина університету зазнала непоправної втрати — екіпаж повітряного судна у складі двох осіб загинув. На місці події працюють слідчі, профільні експерти, фахівці спеціальної комісії Міністерства оборони України", — йдеться в повідомленні.

Командування університету та військової частини всебічно сприяє детальному аналізу та встановленню причин авіаційної події.

"Висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблих. Це болюча та непоправна втрата для всіх нас... До оприлюднення результатів розслідування просимо утриматися від припущень і коментарів, із розумінням ставитися до оприлюднення чутливої інформації, відповідно до встановлених процедур і етичних норм", — підсумували в харківському військовому виші.

Нагадаємо, що 27 липня теж під час навчально-тренувального польоту на літаку К-10 Swift загинув курсант Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.09.2024 21:54