Фото: ілюстративне. Джерело: Facebook

На Харківщині тракторист підірвався на російській міні: в якому стані потерпілий (фото)

У понеділок, 25 березня, на Харківщині тракторист наїхав на вибухонебезпечний пристрій, який здетонував. Інцидент стався поблизу села Пришиб Ізюмського району. Чоловік отримав травми.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС у Харківській області.

"На Харківщині стався ще один підрив сільськогосподарської техніки на вибухонебезпечному предметі", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що 25 березня у полі поблизу села Пришиб Балаклійської громади Ізюмської району тракторист наїхав на протитанкову міну ТМ-62П.

"Внаслідок детонації вибухівки трактор повністю знищено", — заявили у прес-службі та показали фото техніки після підриву.

За даними ДСНС, водій трактора отримав поранення.

"На місці події також працювали сапери", — йдеться у повідомленні.

Фото: ДСНС Харківщини

Фото: ДСНС Харківщини

У ДСНС закликають бути уважними та обережними, не рухатися невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами та не чіпати будь-які підозрілі та незнайомі предмети.

"Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією", — наголосили в прес-службі.


Фото: ДСНС Харківщини

Фото: ДСНС Харківщини

Нагадаємо, 15 березня на Харківщині 43-річний житель загинув у результаті підриву на міні. Житель Куп'янська натрапив на вибуховий пристрій на своєму городі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2024 14:52