Фото: ілюстративне. Джерело: metro.fandom.com

На Харківщині військові збили російський вертоліт Мі-8

У четвер, 10 жовтня, українські військові збили російський вертоліт Мі-8 у Харківській області. Також окупанти втратили три артилерійські системи та дві бойові бронемашини.

Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних сил України. Зазначається, що за останню добу окупанти чотири рази атакували позиції українських військових неподалік Вовчанська та Тихого.

Подробиць щодо знищення російського гелікоптера немає.

"За наявною інформацією, сьогодні втрати противника на напрямку склали 63 військовослужбовці вбитими та пораненими, три знищених артилерійських системи, дві бойові броньовані машини, вертоліт Мі-8, 14 дронів та чотири автомобілі", — зауважили у Генштабі.

Також українські бійці пошкодили три російські артсистеми, чотири автомобілі та дві одиниці спеціальної техніки.

Раніше, а саме 5 жовтня, начальник Костянтинівської міської військової адміністрації Сергій Горбунов повідомляв, що на Донеччині українські військові збили ворожий літак. Ймовірно, це був російський штурмовик Су-25.

"Уламки частково попадали навколо міста Костянтинівка. Уламки також впали у приватний сектор — пошкоджено декілька приватних будинків. Жертв чи постраждалих від цієї події немає", — зазначав посадовець.

Нагадаємо, у вересні бійці спеціального підрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України збили у Чорному морі російський винищувач Су-30СМ. Літак було уражено з переносного зенітно-ракетного комплексу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.10.2024 08:49