Фото: Нацполіція

На Київщині чоловік систематично ґвалтував свою 14-річну доньку

На Київщині 42-річний чоловік систематичну ґвалтував 14-річну доньку. Педофілу загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомила прес-служба поліції Київщини.

"Поліція Київщини скерувала до суду матеріали відносно чоловіка за зґвалтування неповнолітньої доньки", — йдеться у повідомленні.

Відомо, що 18 липня до поліції звернулася жінка та повідомила, що її доньку зґвалтував рідний батько. Подія сталася у вечірній час в одному із сіл Бориспільщини. 42-річний зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, на території власного домоволодіння вчинив насильницькі дії сексуального характеру відносно рідної доньки, всупереч її волі.

Правоохоронці встановили, що чоловік упродовж декількох років систематично ґвалтував 14-річну дівчинку.

"Слідчі направили до суду обвинувальний акт за фактами вчинення насильницьких дій сексуального характеру з особою, яка не досягла 14 років та перебуває у сімейних відносинах з винною особою, а також зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років", — зазначили в поліції.

Наразі зловмиснику обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави. Кривднику загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше у Києві 48-річний чоловік отримав підозру у зґвалтуванні 22-річної падчерки. У жінки з дитинства є психічні розлади.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.09.2024 20:38