Фото: ДСНС Київщини

На Київщині вибухнув житловий будинок: усі деталі (відео)

У понеділок, 4 березня, у селищі Трипілля на Київщині стався вибух у житловому будинку. Внаслідок надзвичайної ситуації постраждала жінка.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Київській області.

Зазначається, що 4 березня о 05:46 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про вибух в одному з житлових будинків. Інцидент трапився за адресою: село Трипілля, вулиця Тюленіна.

"На місце події виїхали рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Українка та 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Обухів", — йдеться у повідомленні.

За даними рятувальників, відбувся вибух та руйнування приватного житлового будинку, внаслідок чого виникла пожежа. Внаслідок надзвичайної події жінка 1954 року народження отримала опіки.

Відомо, що пожежу ліквідовано о 06:35. На місці події працювало дев'ять рятувальників та дві одиниці техніки. Причина вибуху в житловому будинку встановлюється.

Нагадаємо, у ніч на 18 лютого у Львові близько о 04:00 пролунав потужний вибух на об'єкті промисловості. Після цього спалахнула пожежа на вулиці Антоновича, що в Залізничному районі міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.03.2024 14:18