Фото: Офіс генпрокурора

На Київщині внаслідок нічного обстрілу постраждала дитина: фото з місць падіння уламків

В ніч на 2 червня російські загарбники в черговий раз обстріляли Київську область. Внаслідок атаки є травмовані серед цивільного населення.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

У прокуратурі зазначили, що розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). За даними слідства, в ніч на 2 червня 2023 року збройні сили Російської Федерації здійснили повітряну атаку ракетами та безпілотними літальними апаратами по населених пунктах області.

Внаслідок обстрілу пошкоджено цивільні об’єкти — приватні будинки, господарські споруди та автомобілі мирних мешканців. 

Також була поранена 11-річна дитина: вона отримала тілесні ушкодження, чоловіка 68 років госпіталізовано до лікарні.

"Під час огляду місць подій виявлено уламки дронів і ракет, тип яких встановлюється. На місцях подій працюють прокурори та слідчо-оперативні групи", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі 2 червня російські загарбники знову випустили по Києву повітряні цілі. Атака була комбінованою — ворог атакував українську столицю ракетами та дронами. Як йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України, попередньо ворог задіяв для ударів 15 крилатих ракет та 18 іранських ударних БпЛА Shahed. Сили протиповітряної оборони знищили усі цілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.06.2023 09:22