Фото: Pixabay

Скільки ракет і дронів Росія випустила вночі по Києву: дані Генштабу

Вночі 2 червня російські загарбники знову випустили по Києву повітряні цілі. Атака була комбінованою — ворог атакував українську столицю ракетами та дронами. 

Як йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України, попередньо ворог задіяв для ударів 15 крилатих ракет та 18 іранських ударних БпЛА Shahed. Сили протиповітряної оборони знищили усі цілі.

Зазначимо, що раніше начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив, що вночі 2 червня у повітряному просторі над Києвом та навколо столиці ППО виявила і знищила понад 30 повітряних цілей різного типу.

Нагадаємо, у ніч на 1 червня російські терористи також обстрілювали ракетами. Внаслідок падіння уламків ворожої цілі загинуло троє людей, в тому числі й дитинаЧоловік загиблої жінки розкрив деталі трагедії. Він розповів, що укриття для місцевих жителів просто не відкрили. Люди загинули біля входу в укриття.

Поліція Києва вже розпочала кримінальне провадження щодо ситуації із закритим бомбосховищем під час обстрілу столиці в ніч на 1 червня. Вдень правоохоронці розпочали слідчі дії у Київській міській державній адміністрації через ситуацію з укриттями. Ввечері у четвер стало відомо, що затримано першого заступника Деснянської районної державної адміністрації, директора медзакладу та його заступника, а також охоронця. Їм готується підозра.

Президент Володимир Зеленський відреагував на нічний терор Києва та заявив, що винні у закритих бомбосховищах обов'язково будуть покарані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.06.2023 07:50