Фото: Генштаб ЗСУ

На кордоні Росії та України йдуть бої: росЗМІ повідомляють про "атаку диверсантів"

На українсько-російському кордоні точаться бої. За даними росіян, "диверсанти" нібито атакували багатосторонній автомобільний пункт пропуску "Шебекіно" за допомогою танків. 

Про це повідомляє "Baza".

За попередніми даними, буцімто "диверсантів" стримують прикордонники та бійці Міноборони РФ. Своєю чергою очевидці повідомляють, що Маслова Пристань перекрила дорогу в бік Шебекіно.

Також зазначається, що в ніч на 1 червня місто було під сильним обстрілом. Один зі снарядів нібито потрапив до будівлі МВС Росії. Частина мешканців вирішили втекти з міста.

Нагадаємо, губернатор Бєлгородської області Росії В'ячеслав Гладков у ніч на четвер, 1 червня, заявив про обстріл міста Шебекіно, де нібито є постраждалі.

Раніше з'явилась інформація, що на території Бєлгородської області 22 травня легіон "Свобода Росії" та Російський добровольчий корпус розпочали операцію для створення "смуги безпеки" для захисту цивільних українців від "режиму Путіна". Вказувалося, що до цього залучені виключно громадяни Росії. Після подій у прикордонній з Україною області Росія навіть перекинула туди війська з фронту.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.06.2023 08:01