Фото: patrioty

На Львівщині представники ТЦК наздоганяли на авто велосипедиста та потрапили в ДТП (відео)

На Львівщині військовослужбовці територіального центру комплектування на автомобілі підрізали чоловіка на велосипеді, який втікав від них, але самі з'їхали з дороги та потрапили в канаву.

У понеділок, 3 червня, у соцмережах розповсюдили відео, на якому видно, як автомобіль темного кольору переслідує чоловіка на велосипеді. Згодом представник ТЦК підрізає велосипедиста — той впав на землю, але підійнявся і почав втікати. При цьому автомобіль військових, який переслідував чоловіка, потрапив у канаву. На оприлюднених кадрах помітно, що з машини вийшли люди у військовій формі.

Реакція на інцидент Львівського обласного ТЦК

У Львівському військкоматі розповіли, що на прохання представників ТЦК пред’явити документи велосипедист почав вигукувати образливі слова та образи, поводився агресивно та зухвало. Далі чоловік почав утікати від них на велосипеді, але ті почали переслідування, "не впоравшись з емоціями", пояснили в ТЦК. Військові намагалися перегородити йому шлях, проте велосипедистові вдалося втекти.

Представники ТЦК наголосили на відповідальності за ухилення та будь-яке перешкоджання їхній роботі — за це загрожує позбавлення волі від п'яти до восьми років.

Раніше у соціальних мережах опублікували відео бійки між цивільними чоловіками та представниками Харківського територіального центру комплектування. В обласному військкоматі розпочали внутрішню перевірку та зазначили, що цивільні були в алкогольному чи наркотичному сп'янінні.

Також у соцмережах розголосу набув конфлікт, що стався між чоловіком і людиною у військовій формі в маршрутці. В Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки розпочали службову перевірку.

Нагадаємо, що декілька днів тому в Одесі на 19-річну дівчину напав чоловік у військовій формі. Потерпіла отримала численні травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 03.06.2024 23:28