Фото ілюстративне зі соцмереж

На Львівщині прогриміли вибухи після ранкової атаки РФ

У середу зранку, 7 лютого, російська армія атакує ракетами територію нашої країни. Під ворожий обстріл потрапила і Львівська область — там пролунали вибухи.

Про це повідомив глава Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Спочатку посадовець заявив, що крилаті ракети маневрують між Львівською, Тернопільською та Івано-Франківською областями. А згодом з'явилась інформація про вибухи на Львівщині.

"Вибухи у Дрогобичі", — коротко написав Козицький.

Варто зазначити, що наразі немає подробиць про наслідки ворожих влучань.

Зазначимо, про те, що рашисти здійснили пуски ракет типу Х-101/555 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, стало відомо о 05:24. Військові попереджали про ракетну загрозу. Близько 06:00 перша група крилатих ракет увійшла у повітряний простір країни.

О 06:52 стало відомо про кілька ракет на Житомирщині, які прямують на столицю. О 06:54 Повітряні сили повідомили, що крилаті ракети зафіксовано під Києвом, очікується робота ППО.

Після вибухів у Києві військові зазначили, що кілька крилатих ракет продовжують рухатись у напрямку столиці, а також маневрують на Хмельниччині та Львівщині.

Нагадаємо, що вранці 7 лютого ворог завдав ракетного удару по Харкову. Зафіксовано влучання у Слобідському районі Харкова. Є пошкодження нежитлової інфраструктури, про постраждалих не повідомлялося.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.02.2024 07:44