Фото: Нацполіція

На Одещині Nissan врізався у причеп Volvo: загинули водійка автівки та її донька

В Одеській області ввечері 10 серпня сталася смертельна дорожньо-траспортна пригода. Загинули водійка автомобіля та дитина.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції в Одеській області.

За інформацією правоохоронців, аварія сталася близько 21:00 години на 394 кілометрі траси Київ — Одеса. За даними слідства, 41-річна кермувальниця автомобіля Nissan Qashqaі в’їхала в причеп автомобіля Volvo, коли 54-річний водій останнього зупинився на роздільній смузі і ремонтував транспортний засіб, що зламався в дорозі.

Правоохоронці зауважили, що водійка легковика та її 15-річна донька, яка була з нею, загинули на місці аварії. Кермувальник вантажівки не постраждав. Його перевірили на стан спʼяніння, він був тверезий.

"Відомості внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області ввечері 8 серпня зіткнулися позашляховик та легковий автомобіль. Внаслідок аварії троє людей постраждали та одна загинула.

Також 7 серпня у Києві сталась смертельна дорожньо-транспортна пригода. На місці аварії загинув мотоцикліст.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 11.08.2024 14:54