Фото: ДПСУ

На Одещині спіймали ухилянта, який втікав за кордон в жіночому одязі (фото)

Прикордонники Білгород-Дністровського загону виявили чоловіка, який переодягнувся в жінку, щоб втекти за кордон. Ухилянта притягнули до адміністративної відповідальності і видали повістку.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Під час перевірки документів на автомобільній дорозі "Одеса-Рені", прикордонники запримітили особу, яка в темний час доби була в сонцезахисних окулярах та хустці. Перевіривши в неї документи, виявилось що це чоловік, який побоюючись призову, переодягнувся в жіночий одяг.

35-річний українець пояснив, що до початку повномасштабного вторгнення перебував за кордоном з метою заробітку. На Великдень вирішив приїхати додому в Одесу.

Чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону. Представниками територіального центру комплектування видано повістку.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань викрили черговий канал незаконного переправлення через державний кордон України чоловіків призовного віку. Ухилянти вбрід переходили річку на кордоні з Молдовою.

Також Служба безпеки України затримала працівника "Укрзалізниці", який перевозив ухилянтів до Європейського Союзу у вентиляційній системі пасажирського вагона. 

Раніше прикордонники викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон, де ділки організовували "подорожі" чоловікам під виглядом водіїв міжнародних перевезень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 21.04.2023 12:45