Фото: росЗМІ

У Росії батьки побили поліцейського, який навідався з приводу мобілізації їхнього сина

У Росії батьки одного із призовників відлупцювали поліцейського, який хотів вручити повістку їхньому сину. 

Про це повідомили російські ЗМІ.

Зазначається, що ще у вересні 24-річного Дмитра призвали до армії, але він успішно заліг на дно у рідній станиці Урухська. З того часу хлопець ховався у батьків, поки за ним не прийшов дільничний із двома співробітниками військкомату. Батьки ухилянта дізнавшись, що Дмитра хочуть відвезти до відділення, спробували перешкодити поліцейському.

Мати Дмитра схопила дільничного і почала бити його долонею, а сам правоохоронець тим часом скручував її чоловіка та вдягав на нього кайданки. Лише потім вони виявили, що призовник уміло скористався ситуацією, і під шумок втік у невідомому напрямку.

Призовника і досі не знайшли, а от батькам може загрожувати кримінальна відповідальність за побиття правоохоронця, адже у нього діагностували травму шиї.

Нагадаємо, російські загарбники для війни в Україні мобілізували 300 тисяч солдатів. Це стало наслідком значних втрат та постійних дезертирств. Продовження мобілізаційних заходів і, як наслідок, колосальних безповоротних втрат вбитими та пораненими викликає чимало проблем всередині самої Росії.

Також повідомлялося, що у межах прихованої мобілізації щомісяця Росії вдається додатково мобілізувати приблизно 20 тисяч осіб

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 27.03.2023 13:37