Фото: Національна поліція

На Одещині у моторошній ДТП загинула жінка і двоє дітей: їхня автівка врізалася у вантажівку

В Ізмаїльському районі Одеської області у дорожньо-транспортній пригоді загинула жінка та двоє малолітніх дітей. Нещасний випадок трапився на трасі "Одеса-Рені".

Про це повідомляє поліція Одеської області. Автопригода сталася 25 березня близько 17:00 неподалік населеного пункту Кирнички.

Попередньо слідчі встановили, що водійка легковика Chery, рухаючись в напрямку Одеси, не впоралася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з вантажівкою.

"Внаслідок пригоди кермувальниця легковика та двоє малолітніх пасажирів 12-ти та семи років загинули на місці, ще одна пасажирка 13-ти років госпіталізована до місцевої лікарні", — вказують правоохоронці.

Водій вантажівки не постраждав. 

"Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть кількох осіб) Кримінального кодексу України", — зазначають у поліції.

Нагадаємо, 23 березня у Чернівецькій області сталася дорожньо-траспортна пригода, внаслідок якої постраждали п'ятеро людей. Серед них — троє дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 26.03.2024 02:46