Фото: Нацполіція

На Одещині внаслідок вибуху невідомого предмета загинув підліток (фото)

В Одеській області 15-річний хлопець приніс додому невідомий предмет. Підліток намагався його розібрати, проте він вибухнув. Від травм несумісних з життям юнак загинув.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Вказується, що надзвичайна подія трапилася 3 липня в одному з сіл Саф'янівської територіальної громади, що на Одещині. За даними правоохоронців, юнак приніс додому невідомий предмет, який знайшов у лісосмузі. Підліток почав на подвір’ї розбирати його, але він вибухнув та спровокував пожежу. Від отриманих травм хлопець загинув.

Вогнеборці ліквідували займання. Правоохоронці встановлюють повні обставини трагічної події. Слідство триває.

У поліції зазначили, що за фактом загибелі дитини розпочато провадження за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок". 

"Закликаємо дорослих та дітей бути дуже уважними та обережними, адже в країні війна і будь-де можна натрапити на небезпечні предмети. При виявленні бойових припасів, снарядів, мін тощо, або підозрілих предметів не торкайтеся їх, а невідкладно повідомляйте на спецлінію Національної поліції "102" або Державної служби з надзвичайних ситуацій "101", — наголосили правоохоронці.

одеська область вибух невідомого предмета

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 29 червня поліцейські Києва затримали порушника, який вночі на столичній Троєщині підірвав гранату. Вибух пошкодив 11 автомобілів, ніхто з громадян не постраждав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.07.2024 18:25