На Троєщині чоловік підірвав гранату. Джерело: Нацполіція

На Троєщині в Києві чоловік уночі підірвав гранату: пошкоджено 11 автомобілів (фото)

У суботу, 29 червня, поліцейські Києва затримали порушника, який вночі на столичній Троєщині підірвав гранату. Вибух пошкодив 11 автомобілів, ніхто з громадян не постраждав.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

"Сьогодні, близько першої години ночі, до поліції надійшло повідомлення про вибух в одному з житлових кварталів Деснянського району. Працюючи на місці події, поліцейські встановили, що вибух відбувся внаслідок підриву ручної гранати", — йдеться в повідомленні

Правоохоронці також встановили особу, яка причетна до цього кримінального правопорушення. Нею виявився місцевий мешканець 1973 року народження, якого поліцейські за силової підтримки спецпризначенців "Корд" затримали за місцем мешкання.

"Під час обшуку квартири чоловіка поліцейські вилучили п’ять гранат і близько 40 набоїв різного калібру", — додали в поліції Києва.

Столичні правоохоронці акцентували, що за цим фактом розслідується кримінальне провадження за хуліганство, вчинене із застосуванням зброї. Зараз у поліції розв’язують питання щодо повідомлення затриманому про підозру й обрання йому запобіжного заходу.

"Відповідно до санкції статті, за вчинення такого кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном до семи років", — наголосили київські поліцейські.

Нагадаємо, що 28 квітня у Святошинському районі Києва стався вибух. Тоді внаслідок підриву гранати двох чоловіків доставили до медичного закладу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.06.2024 10:31