Фото: поліція Києва

Смерть чоловіка через вибух гранати у Києві: нові подробиці трагедії

У неділю вранці, 21 квітня, у Голосіївському районі Києва пролунав вибух через детонацію гранати. Попередні дані вказують на самогубство чоловіка, тіло якого виявили на місці інциденту.

Про це повідомляє поліція Києва.

У поліції зазначили, що наразі встановлюють обставини загибелі чоловіка у Голосіївському районі столиці. До правоохоронців близько 06:00 надійшло повідомлення, про те що біля одного з гаражних кооперативів пролунали вибухи.

За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група територіального управління поліції, столичного главку, вибухотехніки та медики. На місці події було виявлено тіло чоловіка, з осколковими пораненнями, ймовірно від гранати. Попередні дані вказують на самогубство.

"Поліціянтами встановлено, що загиблий — місцевий житель, 1968 року народження. Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 із додатковою кваліфікацією самогубство Кримінального кодексу України", — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Наразі поліціянти встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо, у Мукачеві в ніч на 23 січня, невідомий кинув гранату на подвірʼя депутата Закарпатської обласної ради. Поліція розслідує обставини події.

Також у Києві 19 листопада, внаслідок вибуху гранати у квартирі у Дніпровському районі столиці загинули двоє людей. Попередньо, це військовий та жінка.

Ще 6 листопада у селі Чайки на Київщині від вибуху гранати у своєму будинку загинув військовий Геннадій Частяков, який був помічником головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. При огляді помешкання поліція виявила ще п'ять цілих гранат. Також постраждав і 13-річний син Частякова.

Раніше повідомлялося, що на столичній Оболоні працівники поліції затримали чоловіка за хуліганські дії у приміщенні банку. У нього була при собі граната. У чоловіка виник конфлікт з працівниками установи через надання фінансових послуг. У результаті клієнт банку погрожував підірвати приміщення. Бійці КОРД спільно з оперативниками територіального підрозділу затримали 46-річного чоловіка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.04.2024 13:48