Фото: Pixabay

Рашисти посилили рейди й прослуховування населення на окупованих територіях

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях України збільшили кількість обладнання для прослуховування приватних розмов місцевих. Ворог прослуховує телефонні розмови населення.

Про це повідомляють в Центрі національного спротиву.

Особливу увагу рашисти звертають на "нелояльних людей" — за ними шпигують в ручному режимі, а телефонні розмови інших людей прослуховуються в автоматичному режимі за ключовими словами. Також на прослуховування поставлені різні заклади та зупинки громадського транспорту. 

Ворог не оминув й житлові будинки Херсонщини. Окупанти провели низку рейдів по помешканнях жителів окупованої частини області. Проводили допити місцевих, перевіряли документи та мобільні телефони. Як зауважили в Центрі національного спротиву, всі учасники таких рейдів будуть визначені й притягнуті до відповідальності.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що ворог блокує трансляцію українських медіа та під’єднує окуповані території до росТБТакож у тимчасово окупованих українських громадах Донеччини загарбники переводять на власне програмне забезпечення та комунікаційні сервіси роботу окупаційних адміністрацій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.03.2024 09:50