Фото: ілюстративне. Джерело: Національна поліція України

На Рівненщині чоловік "під мухою" приїхав до патрульних, щоб забрати вилучене посвідчення водія за п'яну їзду

У Рівненській області до правоохоронців приїхав нетверезий чоловік, який хотів забрати своє водійське посвідчення, яке у нього вилучили за те, що він керував авто напідпитку.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Рівненщини, інцидент стався ще 5 вересня.

"Патрульні здивувалися, коли під час спілкування виявили, що 49-річний чоловік знову з ознаками сп'яніння. Результат огляду виявився позитивним: 2,10 проміле", — йдеться у повідомленні.

п'яний водій

Фото: патрульна поліція Рівненщини

Так, на керманича патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП. Зокрема, правоохоронці відсторонили чоловіка від керування авто.

"Вкотре наголошуємо! Не нехтуйте правилами дорожнього руху, не сідайте за кермо напідпитку! Бережіть себе та близьких! Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху!" — наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, 1 вересня на трасі Київ — Одеса вантажівка врізалася у легковик. Внаслідок зіткнення постраждали троє людей. Правоохоронці встановили, що водій вантажівки був за кермом в не тверезому стані. Допустима норма алкоголю в його організмі перевищувала майже в 13 разів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.09.2024 04:21