Фото: Нацполіція

На Одещині п'яний водій вантажівки протаранив легковик: постраждали троє людей

Ввечері 1 вересня на трасі Київ – Одеса вантажівка врізалася у легковик. Постраждали троє людей.

Про це повідомила поліція Одещини.

За даними правоохоронців, інцидент стався близько 21:00 поблизу села Єгорівка Дачненської громади. Як встановило слідство, 35-річний водій вантажного автомобіля "MAN" під час перестроювання з середньої смуги в крайню праву не помітив легковий автомобіль "ВАЗ" під керуванням 30-річної жінки, і здійснив зіткнення. Від удару легковик з’їхав у кювет.

Внаслідок аварії постраждали водійка легковика та двоє її дітей — 10-річна донька й 14-річний син. Їх госпіталізували до лікарні, а у жінки відібрали біологічні зразки для встановлення наявності алкоголю в організмі.

Натомість правоохоронці вже встановили, що водій вантажівки був за кермом не в тверезому стані. Допустима норма алкоголю в його організмі перевищувала майже в 13 разів.

ДТП на трасі Київ-Одеса

Фото: Нацполіція

"Наразі вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного спʼяніння, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесне ушкодження, та обрання запобіжного заходу", — йдеться у повідомленні.

Наразі транспортні засоби поміщено на арештмайданчик та призначено низку судових експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини автопригоди.

Нагадаємо, у Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода за участі легковика та жінки пішохода. Цікаво, що під час аварії в авто не було кермувальника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 02.09.2024 13:59