Фото ілюстративне. Джерело: Рixabay

На Рівненщині у кабінеті стоматолога померла жінка

У Рівненській області під час візиту до приватної стоматологічної клініки померла жінка. Трагедія трапилася у місті Здолбунів.

Про це повідомила прес-служба поліції Рівненської області.

"19 січня близько 18:40 від медиків швидкої надійшло повідомлення, що під час візиту до приватної стоматологічної клініки в місті Здолбунів померла 50-річна жінка", — йдеться у повідомленні.

Так, попередньо працівники поліції з’ясували, що жителька села Здовбиця лікувала зуби з використанням седації. Після введення медичних препаратів у неї зупинилося серце.

"Медики намагалися провести реанімаційні заходи, проте вони не дали результату. На жаль, жінка померла", — заявили у прес-службі.

Під час огляду місця події слідчо-оперативна група вилучила речові докази, які мають значення у справі. За фактом неналежного виконання професійних обов'язків медичним працівником слідчі розпочали досудове розслідування.

"У рамках кримінального провадження призначено ряд експертиз, зокрема судово-медичну, яка встановить причину смерті 50-річної жительки Здовбиці. Слідчі дії тривають", — додали в поліції Рівненської області.

Нагадаємо, 13 січня у Львові помер п'ятирічний хлопчик після видалення молочних зубів. Раніше дитина впала у кому під загальною анестезією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.01.2024 17:35