Фото: Facebook / ГУР Міноборони України

На відновлення піде 10 років: оприлюднено шалені втрати спецпідрозділів РФ у війні з Україною

Російська Федерація зазнала значних втрат у війні проти України. Деякі бригади російських спецпідрозділів втратили до 95% особового складу

Про це пише The Washington Post.

Зазначається, що на їх поповнення піде до 10 років. Згідно з документами США, які злили у мережу, російське командування надмірно покладалось на спецпідрозділи й використовувало його у складі піхотних формувань, які зазнали величезних втрат. На початку війни Російська Федерація скептично ставилась до боєздатності своїх підлеглих, тому наказувала елітним бійцям вступати в прямі бої.

У США переконані, що втрати спецпідрозділів ГУР Росії зроблять його менш ефективним не лише у війні проти України, але й в інших куточках світу.

Згідно з інформацією Пентагона, три з п'яти бригад зазнали втрат у 90-95% особового складу. Солдатам спецпідрозділів необхідно щонайменше чотирьох років спеціальної підготовки, тому в США вважають, що Москві знадобиться до десяти років на відновлення усіх підрозділів.

Згідно з наявною інформацією, один 346-й підрозділ втратив майже усю бригаду, в якій діяло 125 осіб із розгорнутих 900.

Нагадаємо, раніше лідер французької ультраправої партії "Національне об'єднання" Марін Ле Пен заявила, що у випадку перемоги України у війні з Росією, то це може означати початок Третьої світової війни. Сторонам необхідно сісти за стіл переговорів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.04.2023 13:13