Фото: соцмережі

На війні загинув чоловік, сімʼю якого в Одесі вбила російська ракета

У війні з російськими загарбниками загинув український військовослужбовець Юрій Глодан. Його родину (тримісячну доньку, дружину та тещу) у квітні 2022 року в Одесі вбили російсько-окупаційні війська.

Про це повідомив його колега, співвласник проєкту Make My Cake, Олександр Яковенко.

"Юра — чоловік, батько, воїн, пекар та колега у проекті Make My Cake, де я співвласник. Саме він робив відомі в Одесі пасхи від нашої кондитерської", — розповів Олександр.

23 квітня 2022 року у Юрія був вихідний. Він вийшов у магазин, а в цей час російська ракета влучила у житловий комплекс "Тірас" в Одесі. Тоді загинула тримісячна донька Юрія Кіра, її мама Валерія та бабуся Людмила.

Фото: соцмережі

"Він вчинив як гідний чоловік української нації — пішов у ЗСУ. Спочатку — "Азов", потім — Третя штурмова. Сьогодні ми дізналися, що він загинув, захищаючи свою націю. Світла памʼять, людина з великим серцем", — додав Олександр.

Нагадаємо, у п'ятницю, 3 листопада, у прифронтовому селі на Запоріжжі російська ракета вдарила по скупченню військових, яких вишикували для урочистостей до дня ракетних військ та артилерії. У Закарпатській області оголосили траур за загиблими воїнами 128-ї бригади.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.11.2023 14:36