Фото ілюстративне. Джерело: vinbazar

На Вінниччині уламки дрона пошкодили лінію електропередач

У Вінницькій області уламки ворожого безпілотника впали на лінію електропередач. Про знеструмлення споживачів інформації немає.

Про це повідомила прес-служба Міністерства енергетики України.

"Через падіння уламків дрона у Вінницькій області пошкоджено повітряну лінію 330 кВ. Лінія аварійного ремонту не потребує", — йдеться у повідомленні.

У ніч на 23 листопада у Вінницькій області не оголошували повітряну тривогу. Також військові не повідомляли про роботу протиповітряної оборони у регіоні.

Характеризуючи загалом ситуацію в енергосистемі України, в Міненерго зазначили, що станом на 23 листопада: вийшли з аварійних ремонтів чотири блоки теплоелектростанцій, тож усе контрольовано.

"Усі генерації докладають максимум зусиль для покриття потреб споживачів та промисловості. Працюють дев’ять атомних блоків. Станом на ранок енергосистема збалансована", — підсумували в Міністерстві енергетики України.

Нагадаємо, що в середу, 22 листопада, в енергосистемі України фіксували дефіцит електроенергії. У зв'язку з цим у НЕК "Укренерго" закликали громадян економити світло, особливо у вечірні години.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.11.2023 12:30