Фото: "Новини Києва"

На вокзалах почали працювати "Пункти незламності"

"Укрзалізниця" завершує підготовку до роботи взимку. На 96 залізничних вокзалах по всій Україні запрацювали "Пункти незламності". Там можна отримати доступ до інтернету та зігрітися.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Такі пункти працюють у Херсоні, Миколаєві, Краматорську, Слов'янську, Києві, Львові та інших населених пунктах, фактично на всіх вокзалах країни.

В компанії нагадують, що у "Пунктах незламності" люди можуть скористатися інтернетом, підключення до якого здійснюється за допомогою Starlink, а також отримати доступ до електрики.

"Ми заздалегідь розпочали підготовку до зими і вже з жовтня поетапно відкриваємо наші "Пункти незламності" на вокзалах. Тут є все необхідне, що може стати в нагоді під час блекауту", — розповів голова правління УЗ Євген Лященко.

Він додав, що до населених пунктів, де це буде потрібно, направлятимуть Food train, який створили разом з Фондом Говарда Баффета. Потяг забезпечить мешканців теплою їжею. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що вся інформація про "Пункти незламності" з'явиться в "Дії". Це має бути зручний сервіс, де є всі важливі дані про кожен пункт, його розташування та наявність необхідного обладнання. Проект планують запустити на початку опалювального сезону.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.10.2023 19:18