Фото: Саломе Зурабішвілі. Джерело – Anadolu

На які країни нападе Росія, якщо Україна програє війну: заява президента Грузії

Російська Федерація нападе на Грузію або країни Балтії, якщо Україна не встоїть у війні з агресором. Наразі під загрозою перебуває уся Європа.

Таку заяву зробила президент Грузії Саломе Зурабішвілі, пише LRT.

"Стійкість і мужність, які демонструють Україна та її президент, показують усьому світу, що вони здатні протистояти військовій могутності Росії, протистояти російській армії, принизити російську армію", — сказала вона.

Зурабішвілі переконана, що в Україні зараз ведеться найважливіша битва, бо під загрозою вся Європа, сама демократія та її майбутнє. Вона наголосила, якщо Росію не зупинити в Україні, то окупанти продовжать свою інтервенцію в інші держави.

"Чия черга настане? Нас або вас. Ви вже сказали нам, що ми наступні, якщо Росія не зупиниться на Україні. У нашій країні на окупованих територіях розташовуються російські військові бази", — заявила лідер Грузії

Зі слів Зурабішвілі, останні події показують, що російський диктатор Володимир Путін не зміг реалізувати свої амбіції, які він ставив перед собою.

Нагадаємо, у Грузії Конституційний суд прийняв до розгляду подання про імпічмент президентки Саломе Зурабішвілі. Прогнозують, що висновок буде винесено впродовж місяця.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.10.2023 07:01