Фото: ілюстративне. Джерело: Національна поліція України

На Закарпатті 16-річний підліток побив та зґвалтував 62-річну жінку

У Закарпатській області в одному з сіл Мукачівського району 16-річний підліток побив та зґвалтував 62-річну жінку. Неповнолітньому оголошено про підозру. 

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, 5 жовтня до правоохоронців звернулася жителька одного із сіл в Мукачівського району та повідомила, що днем раніше неповнолітній односелець наніс тілесні ушкодження її 62-річній матері.

Зазначається, що правоохоронці, які виїхали за викликом, опитали потерпілу та відкрили за даним фактом кримінальне провадження з правовою кваліфікацією нанесення легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України).

"Того ж дня було розшукано та доставлено до відділу поліції 16-річного хлопця, причетного до побиття", — додали у поліції.

Проте вже через кілька днів потерпіла повідомила правоохоронцям про додаткові обставини події. Жінка заявила, що відносно неї було вчинено дії сексуального характеру — зловмисник зґвалтував жінку. За цим фактом слідчі відкрили ще одне кримінальне провадження щодо зґвалтування (ч. 1 ст. 152 Кримінального кодексу України).

"Під час повторного опитування 16-річний хлопець зізнався правоохоронцям у скоєному", — зауважили правоохоронці.

Наразі поліція вже провела всі необхідні слідчі дії у ході яких були зібрані докази. Неповнолітньому було повідомлено про підозру за обома статтями. Також суд розгляне клопотання слідчого щодо обрання запобіжного заходу для підозрюваного. Правоохоронці готують всі необхідні матеріали для скерування найближчим часом справи до суду.

Нагадаємо, раніше на Вінниччині суд покарав чоловіка, який зґвалтував свого знайомого. За словами підсудного, у такий спосіб він здійснив помсту чоловікові, який начебто чіплявся до його доньки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 15.10.2024 12:26