Скріншот із відео

На Закарпатті чоловік вдарив працівника ТЦК пляшкою по голові: військові прокоментували епізод (відео)

У Мукачево Закарпатської області чоловік ударив пляшкою по голові працівника територіального центру комплектування. Його затримали (цей момент потрапив на відео перехожих), а військового госпіталізували.

Про це повідомила прес-служба Закарпатського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

У четвер, 12 вересня, у соціальних мережах з'явилося відео, на якому військові затримують чоловіка біля спортивного майданчика в Мукачево. Його оприлюднили випадкові перехожі.

У Закарпатському ТЦК уточнили, що це сталося біля Мукачівського районного територіального центру комплектування. Там насправді затримали чоловіка. Однак, за словами військових, опублікований відеозапис не відображає усіх обставин подій, що передували затриманню.

Зазначається, що інцидент стався близько 15:30 — агресивно налаштований громадянин, якого видно на відео, підійшов до вхідних дверей Мукачівського ТЦК і постукав у них.

"Перебуваючи у добовому наряді, військовослужбовець відкрив двері. Водночас візитер зненацька вдарив його скляною пляшкою по голові та намагався втекти", — йдеться в повідомленні.

У відповідь на такі дії група військовослужбовців зі складу добового наряду миттєво відреагували на акт агресії та затримала нападника. До нього застосували силу, аби він не втік до прибуття поліції.

У Закарпатському ТЦК зазначили, що дії військових були адекватними, швидкими та рішучими, оскільки ситуація вимагала негайного реагування поведінку молодика. Нападника передали наряду патрульної поліції. Військовослужбовця госпіталізували до лікарні, де йому надають необхідну медичну допомогу.

Наразі переводиться перевірка обставин інциденту, а поліція з’ясовує обставини поді. За фактом нападу на військовослужбовця розпочато службове розслідування.

"Просимо всіх утриматися від поширення неправдивої та викривленої інформації та дочекатися офіційних висновків", — підсумували в Закарпатському ТЦК.

Нагадаємо, що в Закарпатському ТЦК нещодавно помер чоловік. Його донька заявила, що це сталося через побиття батька військовими. Омбудсмен Дмитро Лубінець звернув увагу на те, що на Закарпатті зростає кількість звернень громадян щодо неправомірних дій співробітників територіальних центрів комплектування. У зв'язку з цим він скерував запит до генерального прокурора. На це офіційно відреагували в Закарпатському ТЦК, заперечивши причетність до смерті чоловіка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.09.2024 21:55