Фото: Нацполіція

На Закарпатті неповнолітня водійка збила на смерть 13-річну дівчинку

У суботу, 25 травня, у Закарпатській області в селі Руська Мокра Тячівського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Загинула 13-річна дівчина.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Закарпатській області.

За інформацією правоохоронців, інцидент стався близько 11:00. Як встановило слідство, 17-річна місцева мешканка, керуючи автомобілем Volkswagen, не врахувала дорожню обстановку та наїхала на 13-річну дівчинку, яка раптово вибігла на проїжджу частину.

Від отриманих травм дівчинка померла. За даними поліції, неповнолітня водійка за кермом була тверезою, проте прав на керування автівкою дівчина не мала.

"Транспортний засіб поліцейські помістили на спецмайданчик. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілої слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Також буде надано правову оцінку й тому факту, що неповнолітня водійка керувала транспортним засобом не маючи на це права", — зазначили у поліції.

Нагадаємо, раніше на Закарпатті також трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. У селі Глибокий Потік Тячівського району автомобіль впав у водойму. Водій загинув.

Також 17 травня у Києві трапилася смертельна ДТП. Внаслідок зіткнення автомобілів загинула півторарічна дитина. Вагітну жінку та чоловіка госпіталізували до реанімації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 25.05.2024 21:55