Фото: соцмережі

На Житомирщині офіцер жорстоко побив солдата строковика, — соцмережі (відео)

У Житомирі молодший лейтенант Вітусевич Віктор побив солдата строковика. Боєць нібито перебував у стані алкогольного сп'яніння. 

Відповідне відео поширили у соцмережах.

Зазначається, що подія сталась у 190 навчальному центрі Житомирської області.

На кадрах видно, як дорослий чоловік накинувся на хлопця та відлупцював ногами по тулубу. В приміщенні присутні й інші військовослужбовці, однак вони спостерігають і не втручаються в конфлікт.

Точна причина побиття солдата невідома, але після оприлюднення відео командир, який на ньому фігурує, записав вибачення. 

На відео він представився як Вітусевич Віктор Анатолійович. У своєму зверненні він непрямо говорить, що причиною такого вчинку став "алкоголь в армії".

"Я — молодший лейтенант буду з вами чесним. Я був неправий і готовий понести покарання, на яке я заслуговую. Але хочу сказати, що алкоголь в армії — це неприпустимо, це смерть на фронті, ризик для життя всього підрозділу, де б він не був. Був – на навчанні чи в районі виконання бойових дій. Це неприпустимо і це потрібно суворо забороняти. Я відповідатиму за свої дії, але це не змінить мого ставлення до алкоголю в армії", — заявив військовий.

Нагадаємо, 14 лютого в Одесі стався скандал із військовослужбовцями. Троє чоловіків у формі силоміць намагалися затримати перехожого.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.03.2023 14:00