Фото: Укрзалізниця

На Житомирщині внаслідок обстрілу затримуються потяги: які рейси прибудуть із запізненням

Внаслідок нічної ворожої атаки у Житомирській області деякі потяги затримуються. Наразі від графіка відстають три рейси.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці".

Зокрема, затримуються наступні потяги:

  • №54 Перемишль — Київ до 2 годин;
  • №№743 Дарниця — Львів до 1 години;
  • №68 Варшава — Київ до 30 хвилин.

Проте інші 84 поїзди далекого сполучення курсують за розкладом.

"Приносимо вибачення і працюємо над відновленням руху за стандартним графіком", — йдеться у повідомленні.

Нічний масований обстріл 30 серпня

Цієї ночі росіяни здійснили комбіновану атаку по Україні, випустивши по областях ракети та дрони. Близько третьої ночі ворог обстріляв Одеську область ракетами, а дрони-камікадзе спрямував на столицю, центральні та північні області. В Одесі лунали вибухи, а на підступах до Києва працювала ППО.

Близько четвертої ранку стало відомо, що росіяни здійснили пуски крилатих ракет із Ту-95мс у Бєлгородській області РФ. Ворожі цілі зайшли з Сумської області та попрямували до центральних регіонів. Зокрема, протиповітряна оборона спершу спрацювала у Черкаській області, а пізніше — у Києві.

У столиці протиповітряна оборона знищила понад 20 повітряних цілей. Внаслідок падіння уламків в Шевченківському районі Києва, на територію підприємства, загинули дві людини. Ще двоє отримали ушкодження — їм надали медичну допомогу. 

За даними Повітряних сил, у ніч на 30 серпня Росія випустила по Україні 28 ракет повітряного базування типу Х-101/Х-555/Х-55 та 16 ударних БпЛА типу Shahed-136/131. Українські захисники знищили 43 повітряні цілі у межах Київської, Черкаської, Одеської та Миколаївської областей.

Нагадаємо, вночі 30 серпня російські терористи атакували Житомирську область дронами-камікадзе. Пошкоджень зазнав один з об'єктів інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.08.2023 09:56