Скріншот з відео

Нацгвардійці спалили три елітні танки рашистів у районі Лимана (відео)

Російські окупанти продовжують зазнавати втрат на українській землі. Нацгвардійці ліквідували три російських танки Т-90-М "Прорив" на Лиманському напрямку.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram Нацгвардії.

Загарбники зазнали втрат під час штурму позицій військовослужбовців НГУ: російські штурмовики відійшли, але згодом їм на допомогу виїхали танки Т-90-М "Прорив".

"Втім випробування лиманськими лісами й нашою обороною ворожа броня не пройшла. Танки наїхали на міни й втратили можливість рухатись. На цьому весь прорив закінчився", — розповів офіцер Нацгвардії з позивним "Фізрук".

За словами військового, Нацгвардійці за допомогою протитанкової зброї добили ворожі машини.

"Танки згоріли повністю", — додав він.

Ситуація на фронті

Російські окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках. Протягом доби на цих відтинках фронту відбулось 35 бойових зіткнень.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також наші захисники знищили чотири розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили район зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, шість артилерійських засобів на вогневих позиціях, командний пункт, засіб протиповітряної оборони та станцію РЕБ ворога.

Нагадаємо, у ЗСУ заявили, що на поточному етапі війни близько 90% російських окупантів вдається знищувати завдяки роботі ракетних військ та артилерії. Саме артилеристи визначають, як завдати вогневого удару по ворогу, щоб не зачепити своїх побратимів і забезпечити найкращий результат.

20 липня командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що місто Бахмут на Донеччині має усі шанси вже невдовзі повернутися під контроль України. Російські військові перебувають тут у напівоточенні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.07.2023 18:31