Колаж TrueUA

Найдовша повітряна тривога: в ОВА розповіли про нічну атаку "шахедів" на Хмельниччину

В Хмельницькій області 28 жовтня повітряна тривога тривала 11 годин. Під час нічної атаки над регіоном Сили протиповітряної оборони збили 10 ворожих безпілотників.

Про це повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

"Сьогодні була найдовша повітряна тривога для Хмельниччини з початку війни, тривалістю в 11 годин", — написав він на своїй сторінці у Telegram.

Загроза для мешканців міста Хмельницький та області тривала з 01:51 до 12:50. За цей час сили ППО знищили 10 ворожих БпЛА.

"Точне місце падіння уламків встановлюється. Станом на 13:30, повідомлень щодо травмованих чи загиблих не надходило", — зазначив він.

Тюрін поінформував, що внаслідок російської атаки пошкоджено:

  • вікна у житловому будинку;
  • приміщення гаража;
  • автомобіль.

Варто зазначити, що за даними "Енергоатому", під час нічної ворожої атаки був зафіксований проліт російського ударного безпілотника типу "Шахед" у безпосередній близькості від одного з енергоблоків Хмельницької АЕС. Такими діями рашисти створили загрозу не лише для України, а й сусідніх країн.

Нагадаємо, у ніч на 28 жовтня російська армія застосувала проти України ударні дрони типу "Шахед", а також дрони невстановленого типу. Силам оборони вдалось знищити 66 ворожих об'єктів, але є і влучання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.10.2024 17:19