Фото: ГУ ДСНС України в Одеській області

Наймасовіший за кількістю жертв: в ОВА зробили заяву щодо вчорашнього удару по Одесі

Внаслідок російської атаки по Одесі 15 березня загинули 20 людей. Цей ракетний удар по місту став наймасовішим за кількістю жертв.

Таку заяву у Telegram-каналі зробив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Посадовець повідомив, що станом на 09:00 у медзакладах продовжують лікування 40 людей, які постраждали внаслідок вчорашньої ракетної атаки. З них дев'ятеро поранених у важкому стані.

"Сьогодні в місті та області оголошено жалобу за 20 загиблими, внаслідок наймасовішого за кількістю жертв російського теракту в Одесі. Ще раз висловлюю щирі співчуття родинам загиблих", — додав Олег Кіпер.

Нагадаємо, в Одесі внаслідок російського ракетного обстрілу кількість постраждалих із 73 збільшилася до 75 людей. До того ж ворожа атака забрала життя ще 20 українців.

Раніше Повітряні сили повідомляли, що 16 березня російська армія атакувала територію України ударними безпілотниками типу "Шахед". Українським воїнам вдалось знешкодити два ворожих об'єкти.

Також вночі 14 березня російські окупанти масовано обстріляли Сумську область ударними дронами-камікадзе типу "Шахед". Було зафіксовано влучання по цивільній інфраструктурі одразу у чотирьох містах — Сумах, Шостці, Тростянці та Білопіллі. Крім ударів дронами, по Шостці та Тростянцю було здійснено ракетні удари.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.03.2024 10:48