Фото: Едіт "Еді" Чеккареллі відсвяткувала 116-річчя. Джерело: The New York Times

Найстаріша жінка в США: 116-річна Едіт Чеккареллі розкрила секрети свого довголіття

Найстаріша жінка у Сполучених Штатах Америки — Едіт Чеккареллі — 5 лютого відсвяткувала своє 116-річчя. Друга довгожителька у світі дотримується кількох звичок, які допомогли їй зберегти своє здоров'я та дожити до такого віку.

Про це пише Best Life.

Що відомо про Едіт Чеккареллі

Едіт Чеккареллі народилася у 1908 році у штаті Каліфорнія. Жінка пережила дві світові війни. Також вона стала свідком того, як жінки отримали право голосу та багатьох інших важливих історичних подій. Довгожительку люблять та поважають у своєму рідному місті. З днем народження її вітало багато людей.

Прості звички від Едіт Чеккареллі

За словами Чеккареллі, вона завжди веде активний спосіб життя. У молоді роки займалася танцями, грала у баскетбол та теніс.

До того ж могла годинами пішки гуляти рідним містом. Навіть у похилому віці вона продовжує багато ходити. Також жінка завжди бездоганно одягнена, в елегантних рукавичках та капелюсі.

Чеккареллі пережила всю свою родину, включно із шістьома молодшими братами й сестрами, а також першого чоловіка, другого чоловіка, названу доньку та трьох онучок.

Нагадаємо, у січні минулого року у віці 118 років померла черниця Люсіль Рендон. Жінка була визнана найстарішою людиною у світі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 14.02.2024 04:05