Фото: ДПСУ

Намагались незаконно перетнути кордон: на Закарпатті прикордонники затримали 34 чоловіків (фото)

Прикордонники Мукачівського загону впродовж 2 вересня затримали 34 порушників кордону. Зловмисники намагались незаконно потрапити на територію Угорщини та Румунії.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України — Західний кордон.

Зазначається, що впродовж 2 вересня прикордонники Мукачівського загону припинили дев'ять спроб порушення державного кордону, у результаті чого було затримано 34 особи. 25 порушників зупинили під час спроби незаконного перетину кордону з Угорщиною, ще дев’ятьох затримали на кордоні з Румунією.

Так, найбільше "спритників" наловили військовослужбовці відділу "Косине". Незаконно потрапити до Угорщини на ділянці цього підрозділу правопорушники намагались чотири рази. У результаті припинення усіх цих спроб прикордонні наряди затримали 19 громадян України з різних регіонів, а саме: з Київщини, Рівненщини, Тернопільщини, Хмельниччини, Сумщини, Харківщини, Запоріжжя та Одещини.

Ще шістьох чоловіків — одного мешканця Луганщини та п’ятьох закарпатців, які мали намір перетнути українсько-угорський кордон поза пунктами пропуску, затримали військовослужбовці відділу "Лужанка".

На українсько-румунській ділянці кордону чотирьох закарпатців та одного тернополянина зупинив прикордонний наряд відділення "Хижа", а наряд від відділу "Ділове" затримав чотирьох жителів Миколаївської області.

"Стосовно усіх затриманих складено протоколи про адмінправопорушення, передбачене ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України", — йдеться у повідомленні.

Наразі оперативники загону встановлюють коло осіб причетних до організації незаконного переправлення чоловіків через кордон.

Нагадаємо, 30 серпня працівники Чернівецького загону зупинили у прикордонні два легкових автомобілі "ВАЗ" та одного з водіїв, які перевозили 3-х чоловіків призовного віку — мешканців Харківської, Вінницької та Львівської областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 03.09.2023 14:39